Historie

Millipede Fashion Group BV is opgericht in 2009 in Almelo. In 2012 is Millipede verhuisd naar een nieuwbouw kantoor en magazijn op het bedrijfsterrein Vletgaarsmaten in Holten.

Foto pand

esp-about-3

Ultimate Workwear

Het merk Ultimate Workwear is ontstaan in 2011 toen KLM Werkkleding in Enschede door moederbedrijf Kwintet werd gesloten en het merk KLM van de markt werd gehaald.

kan langer mee 2

KLM, wat staat voor Kan Langer Mee heeft een lange historie in textiel streek Twente. Ook in de rest van Nederland en zelfs daarbuiten heeft KLM een grote naamsbekendheid. Velen hebben in hun professionele carrière of bij het uitoefenen van hun hobby werkkleding van KLM gedragen en velen betreuren de teloorgang van dit iconische Nederlandse merk.

De merknaam KLM is wettelijk beschermd maar de modellen en de speciaal ontworpen doekkwaliteiten zijn dat niet. Daarom brengt Ultimate Workwear de vertrouwde comfortabele KLM modellen en doek kwaliteiten op de markt onder de eigen merknaam “Ultimate Workwear”. Hiervoor maakt Ultimate Workwear gebruik van voormalige KLM fabrikanten zowel voor het confectioneren als voor de productie van het ruwdoek. Zelfs de ritsen en knopen komen nog van dezelfde leveranciers.

De traditionele KLM producten zijn te herkennen aan de oude KLM productnaam die naast het Ultimate Workwear productnummer is vermeld.

De KLM producten zijn jarenlang gedragen, getest en verbeterd. Daar wordt voorlopig niets aan veranderd. Wel kunnen wij aanvullend vernieuwde producten in onze collectie opnemen. Maar zolang de KLM modelaanduiding bij het product staat kunt u er van uit gaan dat dit het originele KLM product is.

Bekijk de website van Ultimate-workwear en klik op het logo:


Outdoor Survival Canada

Binnenkort begint Millipede Fashion met de import en distributie van het Canadese merk Outdoor Survival Canada. Bekijk de collectie en klik op het logo: